Una persona assistint a un home d'avançada edat.

El voluntariat en temps de coronavirus

En aquests moments de necessitat moltes persones s’han ofert per fer tasques de voluntariat. Aquest tipus d’experiències són una font d’aprenentatge de noves competències tant professionals com personals.

En un context de crisi sanitària, moltes persones han donat un pas endavant per ajudar a qui és més vulnerable. Les competències adquirides en aquest tipus d’experiències són molt diverses i enriquidores i, en un context de cerca de feina, poden ajudar-te a completar el teu currículum.

Si t’estas plantejant oferir-te com a voluntari/ària a Gavà, l’Ajuntament està canalitzant les accions que s’estan duent a terme en el municipi a través del seu Àmbit de Benestar Social. Per informar-te de les iniciatives actives pots posar-te en contacte a través del telèfon 93 263 91 33.

Recorda que és molt important seguir les indicacions i mesures de seguretat, a l’hora de dur a terme aquest tipus de tasques. En aquest sentit, des del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies han elaborat una guia de recomanacions per a l’organització de persones voluntàries on s’ofereix informació per adaptar la tasca voluntària a les diferents fases de desconfinament així com planificar els processos del voluntariat per avançar cap a nous escenaris amb prudència i seguretat.

Les activitats voluntàries s’han de desenvolupar amb la màxima protecció per a tots els participants i respectar en tot moment les indicacions en relació amb els equips de protecció individual, les mesures d’higiene i el distanciament físic. Podeu trobar més informació en aquest fil elaborat per la Generalitat de Catalunya.

Per altra banda, si estas inscrit a la borsa de treball de l’Ajuntament de Gavà, podeu contactar amb el Centre de Serveis per a l’Ocupació Rosa de Luxemburg (CSO) al telèfon 93 263 91 20 o a través del correu correu electrònic, per afegir la vostra experiència de voluntariat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: