Unes capsetes de cartró petites sobre una tauleta i un ordinador. Alegoria del comerç electrònic.

Oportunitats en la nova normalitat. Guía básica per desenvolupar el teu negoci e-commerce (19 de maig de 2020)

Com poder donar més visilibilitat al meu negoci durant el Covid-19? Et donem les claus per ser pioners en el context econòmic que ve

La crisi sanitària provocada per la Covid-19 ha provocat un canvi profund en l’economia i el comerç ha d’adaptar-se a les noves necessitats que han sorgit a partir del confinament. T’oferim formació per a que puguis pensar noves idees i inspirar-te en les noves tendències i per innovar en el teu negoci i poder superar amb èxit aquesta nova fase econòmica amb el curs Oportunitats en la nova normalitat. Guía básica per desenvolupar el teu negoci e-commerce, impartit per Xavier Martínez, Professor de la Sales Innovation School.

Aquest curs s’impartirà el proper 19 de maig a les 15:30h a través de la plataforma Zoom.

Per inscriure’t, emplena el formulari. Una vegada rebem les teves dades, rebràs un correu en el qual t’indicarem les instruccions per fer la formació en línia.

Tens dubtes? Contacta’ns

2 comentaris

 1. La iniciativa és bona, però crec que una mica tard, ja em començat a obrir els nostres locals i per poder adaptarnos a les mesures de seguretat molts hem de fer més hores, molts estem tot el dia oberts… una mica difici fer aquets cursos…

  M'agrada

  1. Bon dia,

   En primer lloc, t’agraïm que ens facis arribar el teu comentari i suggeriment. El contingut de les sessions formatives creiem que s’adequa a la situació actual i et convidem a conecta-te en algun moment si li pots dedicar alguna estona durant la teva jornada. Sí que valorarem remplantejar horaris ja que moltes establiments comercials heu iniciat la vostra activitat.

   L’oferta formativa de l’Ajuntament sobre temes relacionats amb la digitalització del comerç es va començar al mes de febrer, tot i que ara s’han actualitzats els continguts donada la situació sanitària. Els horaris de tota la formació oferida des de l’Àmbit d’Estratègia Econòmica estan pensats per tal que els comerciants i empresaris puguin optar al que més us interessi segons la vostra disponibilitat horària i interessos.

   De nou, moltes gràcies per fer-nos arribar el teu suggeriment.

   Una salutació.

   M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: