Logo web mesquemaigava.cat

Nova plataforma online de suport al comerç local: Més que Mai, Comerç de Gavà!

L’Ajuntament de Gavà presenta una nova plataforma en línia on els clients i clientes poden comprar vals per bescanviar als establiments participants

L’Ajuntament de Gavà ha creat el web mesquemaigava.cat per donar suport al comerç de la ciutat. En aquesta plataforma, accessible des de tots els dispositius, els clients/es poden comprar vals per un determinat import, associats a alguna promoció i posteriorment bescanviar-los per productes o serveis als establiments. En el web també s’hi publiciten ofertes vigents en comerços locals que estiguin adherits a Més que mai.

El projecte, a més de servir per fomentar la compra, també té un caràcter molt solidari i vol contribuir a avançar liquiditat als comerços que ho han passat malament a causa de la pandèmia. Així mateix, la iniciativa permet donar visibilitat a botigues, bars i restaurants de Gavà, explicant la seva història amb la finalitat de generar comunitat i pertinença.

Soc comerç i vull unir-me a Més que mai

Les empreses comercials locals que vulguin participar en aquesta iniciativa, hauran d’omplir aquest formulari per donar d’alta les seves ofertes.

La compra d’aquests vals per part de la ciutadania es farà efectiva a través de la plataforma Paypal. Per tant, el client o clienta i l’establiment hauran de disposar obligatòriament d’aquest mètode de pagament. Aquesta transacció garanteix que no s’ha d’habilitar cap altra plataforma de pagament i que l’Ajuntament no intervé en aquesta relació entre establiment i consumidor. Des del Departament de Comerç, Turisme i Fires es donara suport i assessorament en el procés d’alta al sistema Paypal per aquells negocis que ho necessitin.

Entre els comerços participants a la plataforma es troben restaurants, cafeteries, botigues de roba, calçat, complements, centres d’estètica, etc. A mida que els establiments es vagin adherint la plataforma s’anirà nodrint de més ofertes i contingut.

Campanya cap a la ciutadania

Des de les xarxes socials de Més que mai es realitza un impuls comunicatiu a tots els comerços adscrits a Més que Mai, amb la “benvinguda” als nous comerços, la difusió de les ofertes que publiquin i les novetats relacionades amb el comerç de Gavà.

El petit comerç és un sector clau en l’àmbit econòmic local i aporta vitalitat als carrers de la ciutat. Un model tradicional i familiar que s’ha mantingut al llarg del temps com un model de comerç de qualitat tant pel que fa als productes com als serveis que ofereixen i el tracte personalitzat amb els clients. És per això que des de l’Ajuntament s’aposta per ajudar-lo i donar-li eines en aquests moments crítics com l’actual.

No oblideu seguir a Més que mai a Facebook, Twitter i Instagram per estar assabentats de totes les novetats i ofertes dels nostres comerços!

Dubtes? Contacteu amb el departament de Comerç, Turisme i Fires al correu comercifires@gava.cat i al telèfon 93 263 91 43

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: