Logo web mesquemaigava.cat

Nova plataforma online de suport al comerç local: Més que Mai, Comerç de Gavà!

L’Ajuntament de Gavà ha creat una nova plataforma online on els clients i clientes podran comprar vals per bescanviar als establiments participants un cop acabat el període de confinament.

L’Ajuntament de Gavà ha creat el web mesquemaigava.cat per donar suport al comerç de la ciutat. En aquesta plataforma, accessible des de tots els dispositius, els clients/es podran comprar vals per un determinat import, associats a alguna promoció i posteriorment bescanviar-los per productes o serveis als establiments un cop acabat el confinament. En el web també s’hi publicitaran ofertes vigents en comerços locals que sí estiguin oberts.

El projecte, a més de servir per fomentar la compra, també té un caràcter molt solidari i vol contribuir a avançar liquiditat als comerços que actualment es troben tancats. Així mateix, la iniciativa permet donar visibilitat a botigues, bars i restaurants de Gavà, explicant la seva història amb la finalitat de generar comunitat i pertinença.

La creació d’aquesta plataforma online té com a objectiu ajudar al petit comerç que està patint més fortament la crisi sanitària i les mesures de confinament de la població. Algunes botigues han pogut reorientar el seu negoci fent serveis a domicili però la gran majoria s’han vist obligats a abaixar la persiana des que es va decretar l’estat d’alarma. Les empreses comercials locals que vulguin participar en aquesta iniciativa, hauran d’omplir aquest formulari per donar d’alta les seves ofertes.

La compra d’aquests per part de la ciutadania vals es farà efectiva a través de la plataforma Paypal. Per tant, el client o clienta i l’establiment hauran de disposar obligatòriament d’aquest mètode de pagament. Aquesta transacció garanteix que no s’ha d’habilitar cap altra plataforma de pagament i que l’Ajuntament no intervé en aquesta relació entre establiment i consumidor. Des del Departament de Comerç, Turisme i Fires es donara suport i assessorament en el procés d’alta al sistema Paypal per aquells negocis que ho necessitin.

Actualment ja hi ha 30 comerços de la ciutat participant en la plataforma: restaurants, cafeteries, botigues de roba, calçat, complements, centres d’estètica, etc. A mida que els establiments es vagin adherint la plataforma s’anirà nodrint de més ofertes i contingut.

Campanya cap a la ciutadania

Per donar a conèixer aquesta plataforma online de suport al comerç local es farà una campanya de promoció a través de les xarxes socials adreçada a tota la població gavanenca. La idea és que la ciutadania arribi a visitar la web, acabi fent alguna compra i col·laborar així amb els establiments locals. L’objectiu d’aquesta iniciativa és convertir l’actual situació en una oportunitat i aconseguir que després del confinament els ciutadans i ciutadanes de Gavà apostin pel comerç de proximitat i que aquest es recuperi, de forma més ràpida possible, de l’actual crisi sanitària provocada per la pandèmia del COVID-19.

El petit comerç és un sector clau en l’àmbit econòmic local i aporten vitalitat als carrers de la ciutat. Un model tradicional i familiar que s’ha mantingut al llarg del temps com un model de comerç de qualitat tant pel que fa als productes com als serveis que ofereixen i el tracte personalitzat amb els clients. És per això que des de l’Ajuntament aposten per ajudar-lo i donar-li eines en aquests moments crítics com l’actual.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: