Una persona treballant amb un ordinador portàtil mentre pren una tassa de te.

Ajuts per implementar el teletreball a l’empresa

Implementar el treball a distància a la teva empresa ara és més fàcil que mai. T’expliquem els recursos que hi ha per fer més fàcil la transició cap a la digitalització.

Si busques implementar la modalitat de teletreball a la teva empresa, tant les administracions com les empreses tecnològiques estan implementant mesures i descomptes per ajudar a les empreses a adaptar-se al treball a distància.

Pla Accelera PIME

El Pla Accelera PIME és un portal elaborat pel Ministeri d’Assumptes Econòmics i Transformació Digital, a través de l’entitat Red.es destinat a ajudar les PIMES i persones treballadores autònomes a fer la transició cap a la digitalització. Pretén ser una finestreta única d’informació on es recullin totes les mesures que s’estan posant en marxa per ajudar a les PIMES i persones treballadores autònomes:

 • Iniciatives en col·laboració amb el sector privat de suport a les PIME en el curt i mitjà termini.
 • Mesures de suport per a accelerar el procés de digitalització de les pimes des de l’assessorament i la formació.
 • Mesures de suport a creació de solucions tecnològiques per a la digitalització de les pimes. Enumerem algunes de les empreses que ofereixen solucions per la situació actual:
  • ABAMobile: ofereix el desenvolupament d’aplicacions mòbils a mida.
  • Aplifisa, S.L.: aporten serveis de software orientats a la gestió d’empreses amb possibilitat de teletreball mitjançant connexions remotes.
  • Cisco: ofereixen propostes de col·laboració i videoconferències en funció de les necessitats sense cost.
  • Eternity Online: aporten solucions personalitzades per a les empreses per impulsar l’atenció al client de forma telemàtica.
  • Google: han recopilat algunes eines i recursos per treballar remotament de manera productiva.
  • IBM: tenen eines i solucions per a PIMES i persones treballadores autònomes.
  • Microsoft: han posat en marxa junt amb altres empreses i entitats col·laboradores una iniciativa solidària TodosDesdeCasa.
  • Ricoh: disposen d’una eina que permet connectar al personal entre si i amb col·laboradors externs.
  • Sarenet: han creat una Xarxa Privada Corporativa segura i ofereixen l’alta gratuïta i descomptes especials en motiu del COVID-19.
  • Skynet Systems, S.L.U.: ofereixen SKYCLOUD, una eina que permet connexions segures per les dades al núvol dels servidors dels clients i la connexió remota dels usuaris/àries.
  • Suigéneris: ofereix una aplicació per donar suport a la teleassistència.
  • Telefónica: ofereixen solucions de mobilitat per treballar en remot com si es treballés des de l’oficina (solucions accés remot, comunicacions unificades, geogestió, IReunión, Office 365….).
  • VBote: en la situació d’emergència actual, ofereixen un portal i l’App gratuïta TWEEM fins a 50 treballadors/es.
  • X by Orange: ofereixen la solució X UCOM que permet gestionar totes les comunicacions de veu, transmissió d’informació, videoconferència,…
  • Més solucions tecnològiques.
Productes i serveis gratuïts i/o amb descompte superior al 25%

El Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública de la Generalitat de Catalunya posa a disposició de la ciutadania, en especial de les persones autònomes i les pimes, tot un seguit de recursos tecnològics i eines de teletreball de diferents empreses del sector TIC totalment gratuïtes o amb descomptes per sobre del 25% per tal que es pugui mantenir l’activitat i productivitat empresarial durant la crisi de la Covid-19. Amb aquesta iniciativa, el Govern pretén minimitzar l’aturada empresarial arran del confinament i que les persones o entitats que necessitin mantenir la seva activitat ho puguin fer a través de mitjans digitals que permetin treballar a distància de manera segura.

Podeu consultar tots els productes i serveis gratuïts en aquest enllaç així com els productes amb descompte aquí.

Un gos al costat d'un ordinador dins d'una llar.

Productivitat a casa: el teletreball

T’expliquem les claus per implementar-lo amb èxit.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: